Sladké drievko koreň

14.00

Sladké drievko koreň

EzerJóFű Sladké drievko koreň 50g (Glycyrrhiza glabra) Glycyrrhiza glabra je tradičnou bylinou, ktorý je spomenutá už v prvom čínskom atlase rastlín datovaného 3000 rokov p.n.l.

EzerJóFű Sladké drievko koreň, extrakt bez alkoholu!

Výhody alkoholických tinktúr:

  • Absolútne nealkoholické (0%), čo je mimoriadne prospešné pre produkty s až 40% alkoholom. To umožňuje používať viacero produktov spoločne.
  • Sladké, takže deti sú tiež ochotné ho konzumovať.
  • Chuť ako cukor. Horké bylinky sa stávajú príjemnejšou, ale nespôsobujú zubný kaz.
  • Pacienti s pečeňou a alkoholom môžu tiež konzumovať.
  • Môže sa používať s diabetom.
  • Lepok, sója, farbivá, látky zvyšujúce chuť a konzervačné látky sú voľné.
  • 100% rastlinného pôvodu.

Skladovanie: Po otvorení v chladničke uchovávajte na  tmavom, chladnom mieste.

Boli pripravené na skúsenostiach s ľudskou medicínou a výsledkami modernej fytoterapie.

Vďaka aktívnej zložke rastliny je to dobrý expektorant, mukozálny a supresívny proti kašľu, ale tiež sa používa na kŕče hladkých svalov. Má priaznivý protizápalový účinok na zápal žalúdočnej sliznice a poškodenie žalúdočnej sliznice. Jeho protizápalový a antikonvulzívny účinok sa používa na liečbu žalúdočných a dvanástnikových vredov, ako aj jeho sladkej chuti ako prostriedku na zlepšenie chuti.

Účinnou zložkou v liehovinách je flavonoid nazývaný Glabridin, ktorý zaisťuje optimálny metabolizmus tukov a podporuje degradáciu mastných kyselín.

Zabezpečením správnej výživy a cvičenia pomáha udržiavať zdravú kompozíciu telesného tuku. farmakologický účinok sladkého drievka extraktu už boli popísané, napríklad, predchádzajúce štúdie :. znižujúce hladinu cholesterolu, anti-oxidačné, anti-Helicobacter Pirola, obličky dezinfekčný prostriedok, atď.

Nedávne účinky glabridického účinku znižujúceho viscerálny tuk potvrdzujú nedávne vedecké štúdie. Zlepšením degradačných procesov metabolizmu tukov, na spaľovanie viskózneho tuku. Viskózne tuky sa nachádzajú na vnútorných orgánoch a sú najrýchlejšou, tukom uloženou energiou nášho tela.

Avšak ich prebytok je príčinou väčšiny chorôb súvisiacich so životným štýlom a výživami. Drsné zníženie tukových zásob uvoľnené z podkožného tuku, teda dochádza k poklesu brušného tuk. Trvalá konzumácia glabridínu vedie k priaznivému indexu telesnej hmotnosti a zlepšeným fyziologickým parametrom, čo je fakt podporovaný výskumom.

Aplikácia: 3 x 20 – 40 kvapiek čo najviac, pred raňajkami a obedom, rovnako ako priama konzumácia!
Niektoré tinktúry sa môžu užívať súčasne.

Zloženie: sladké drievko, zelený čaj, mäta, rastlinný glycerín, objednaná voda KoMiTo.

Miesto pôvodu: Maďarsko

  • Description
  • Ingredients
  • Nutrition

Description

Sladké drievko koreň 

Sladké drievko koreň – 50g (Glycyrrhiza glabra) Glycyrrhiza glabra je tradičnou bylinou, ktorý je spomenutá už v prvom čínskom atlase rastlín datovaného 3000 rokov p.n.l.

Sladké drievko koreň – extrakt bez alkoholu!

Výhody alkoholických tinktúr:

  • Absolútne nealkoholické (0%), čo je mimoriadne prospešné pre produkty s až 40% alkoholom. To umožňuje používať viacero produktov spoločne.
  • Sladké, takže deti sú tiež ochotné ho konzumovať.
  • Chuť ako cukor. Horké bylinky sa stávajú príjemnejšou, ale nespôsobujú zubný kaz.
  • Pacienti s pečeňou a alkoholom môžu tiež konzumovať.
  • Môže sa používať s diabetom.
  • Lepok, sója, farbivá, látky zvyšujúce chuť a konzervačné látky sú voľné.
  • 100% rastlinného pôvodu.

Skladovanie: Po otvorení v chladničke uchovávajte na  tmavom, chladnom mieste.

Boli pripravené na skúsenostiach s ľudskou medicínou a výsledkami modernej fytoterapie.

Vďaka aktívnej zložke rastliny je to dobrý expektorant, mukozálny a supresívny proti kašľu, ale tiež sa používa na kŕče hladkých svalov. Má priaznivý protizápalový účinok na zápal žalúdočnej sliznice a poškodenie žalúdočnej sliznice. Jeho protizápalový a antikonvulzívny účinok sa používa na liečbu žalúdočných a dvanástnikových vredov, ako aj jeho sladkej chuti ako prostriedku na zlepšenie chuti.

Účinnou zložkou v liehovinách je flavonoid nazývaný Glabridin, ktorý zaisťuje optimálny metabolizmus tukov a podporuje degradáciu mastných kyselín. 

Zabezpečením správnej výživy a cvičenia pomáha udržiavať zdravú kompozíciu telesného tuku. farmakologický účinok sladkého drievka extraktu už boli popísané, napríklad, predchádzajúce štúdie :. znižujúce hladinu cholesterolu, anti-oxidačné, anti-Helicobacter Pirola, obličky dezinfekčný prostriedok, atď.

Nedávne účinky glabridického účinku znižujúceho viscerálny tuk potvrdzujú nedávne vedecké štúdie. Zlepšením degradačných procesov metabolizmu tukov, na spaľovanie viskózneho tuku. Viskózne tuky sa nachádzajú na vnútorných orgánoch a sú najrýchlejšou, tukom uloženou energiou nášho tela. 

Avšak ich prebytok je príčinou väčšiny chorôb súvisiacich so životným štýlom a výživami. Drsné zníženie tukových zásob uvoľnené z podkožného tuku, teda dochádza k poklesu brušného tuk. Trvalá konzumácia glabridínu vedie k priaznivému indexu telesnej hmotnosti a zlepšeným fyziologickým parametrom, čo je fakt podporovaný výskumom.

Aplikácia: 3 x 20 – 40 kvapiek čo najviac, pred raňajkami a obedom, rovnako ako priama konzumácia! 
Niektoré tinktúry sa môžu užívať súčasne.

Zloženie: sladké drievko, zelený čaj, mäta, rastlinný glycerín, objednaná voda KoMiTo.

Miesto pôvodu: Maďarsko

Ingredient

Nutrition